Blogi

Tervetuloa Lifestyle by Miisku-Blogin lukijaksi

Lämpimästi tervetuloa kurkistamaan tämän yrittäjän kotiin ja maailmaan. Tätä kirjoittaessa on todellakin saanut nauttia lämpimästä kesästä ja lomasta. Tässä blogissani kerron enemmän itsestäni, elämästäni, harrastuksistani ja tottakai yrittämisestäni sekä MiiskuDesignin tuotteiden kautta että mitä kaikkea muuta yrittämiseeni kuuluu. Tulen julkaisemaan täällä erilaisia vinkkejä ja ideoita ja toivon, että sinäkin hyötyisit näistä tulevaisuudessa jotenkin.
Nyt on vielä mahdollisuus tilata kotimaista laatua joulukotiin, nimittäin suomalaisesta koivuvanerista tehty joulukoristekalenteri. Tällä tuotteella on myös avainlippumerkki.

Uusi adventtikalenteri on nyt ennakkomyynnissä. Tässä kalenterissa on mukana jokaiselle adventille oman diy-kädentaitosetti. Kaikissa seteissä on käytetty suomalaista koivuvaneria. Tällä adventtikalenterilla loihdit upeat joulukoristeet omaan kotiisi. Lisäksi Adventtikalenterin mukana saat yllätyslahjan.

Elokuun pimenevinä iltoina on hyvä aloittaa jo syksyn ja varsinkin jouluaskareiden suunnitteleminen. MiiskuDesign on suunnitellut käsityöharrastajan unelmapaketin DIY-joulukalenterin. Tämä joulukalenteri sisältää ihania tee se itse tuotteita niin askartelijalle, makrameen tekijälle kuin käsityöihmiselle. Joulukalenterissa on myös mukana...

Haluatko päästä tekemään omat korvakorut? Nyt se on mahdollista, nimittäin MiiskuDesignin korvakorupajan voit tilata tapahtumaan, liikkeeseen, kotiisi tai vaikka mökille.